Glad midsommar på er!

Jag sitter här framför datorn trött och mätt. Har varit och jobbat på eftermiddagen och kom hem vid sex och då väntade lite god mat som pappa hade fixat. Imorgon och på söndag jobbar jag också och sen är jag ledig två dagar innan det är dags för fem dagars jobb. Sen får vi se vad juli bjuder på för jobbtider.

Hallå, hallå!

Jag överlevde min jobba-sex-dagar-i-rad vecka men jag var väldigt trött efter det, tror jag sov 13 timmar nonstop efter sista dagen. Var sen ledig i fem dagar och sen jobbade jag en dag själv, utan någon att gå brevid. Det gick jättebra och fick då mitt schema för juni och jag får jobba mycket mer än jag trodde. Och den veckan jag skulle åka upp till Borlänge jobbade jag så när jag kom hem efter jobbet så ringde jag Karolina om hon gjorde något speciellt i helgen och det gjorde hon inte så dagen efter satte jag mig i bilen och åkte upp till Dalarna!
Helgen uppe hos Karolina var supermysig. På lördagen, den dagen jag kom upp, gick vi på bio och såg nya Pirates of the caribbean som var lika bra som de andra. Och på söndagen åt vi god mat och tittade på film med Pernilla. Vad jag har saknat tjejerna! Det var väldigt roligt att få träffa dem igen efter fyra månader sen jag flyttade därifrån. Kom på mig själv med att sakna att bo däruppe men jag är ändå glad över att ta beslutet att hoppa av skolan och flytta hem.Igår jobbade jag ett morgonpass för första gången och jag fick åka kvart i sex på morgonen. Det, plus att bara fått sova ett par timmar, gjorde att jag var ganska trött hela dagen. Dagen i sig var ganska.....spännande. Vid elva gick strömmen i hela Malexander och utan el och vatten skulle 23 konferansgäster ha lunch. Det gick bra i slutändan men när jag åkte hem sen vid två hade inte elen kommit tillbaka. Undra hur det gick sen resten av dagen.

Idag sov jag
länge och ska snart äta "frukost" innan jag ska ta tag i min tvätthög och även lite städning. Har inte hunnit med något när jag jobbat men nu är jag ledig fram tills lördagn då jag ska jobba mitt morgonpass själv.

Fy satan vad varmt det var att jobba igår. Eftersom jag jobbade eftermiddag/kväll så var det servering som stod på schemat och då springer man ju ut och in i köket och där inne var det som en bastu. Men jobbdagen var verkligen skitkul men stressigt och mycket att hålla reda på. Idag börjar jag tre och slutar efter nio någon gång. Igår skulle jag sluta vid åtta men gick därifrån vid tio, hehe. Så det är svårt att säga egentligen när jag slutar.

Klockan ringde vid
åtta idag men snoozade 40 minuter och nu pysslar jag med brödbakning och ska sen göra en blåbärspaj.


Bebisbild på Gizmo