Ja, nu är jag hemflyttad och håller nu på att rensa källaren på grejer för att kunna börja med den lilla renoveringen. Men det går segt just nu.

I övrigt så händer det inte så mycket utan dagarna kommer och går.

Ciao
Nu är det så tomt i lägenheten att den ekar.
Har precis möblerat om och städat lite och njuter just nu av solen som skiner in genom fönstrena.

Jag flyttade upp hit med fem flyttlådor och flyttar hem med ett helt flyttlast med grejer. Men jag ska faktiskt fixa i ordning källaren hemma hos pappa. Måla om och sen bosätta mig där nere med mina grejer. Pappa gjorde om källaren till vardagsrum för 10 år sedan tror jag (känns mycket kortare för åren går fort) så jag ska egentligen bara måla om för jag är inte så förtjust i tapeterna där nere. Tror det kommer bli jättebra i slutändan.

Tänkte visa er bilder från min, Karolina och Pernillas pulkadag:

Färdigpackat!....tror jag iallafall.
Nu känns lägenheten tom men kommer bli ännu tommare imorgon när pappa kommer hit för att hämta allt. Bor kvar i lägenheten fram tills torsdag sen flyttar jag också.

Star Wars igår och jag orkade bara med fyra filmer sen var klockan fem på morgonen och mina ögon höll på att slå igen så jag gick och la mig istället. Annars idag så var jag på Rusta och köpte mer flyttkartonger och lite mat för veckan och frukost som pappa ska få när han kommer imorgon.

Här är två låtar från 3 Doors down som går lite extra mycket just nu:


Godnatt