Puh, skönt att vara tillbaka i lägenheten. Att sitta på ett tåg i fyra timmar är inte min favoritsyssla direkt. Men jag gjorde en nostalgi lista på Spotify igår och jag har suttit och lyssnat på godbitar som Dire Straits, Tom Petty och Phil Collins. Måste säga att det var ganska mysigt.

Nu har jag släppt in Tequila i sin bur och jag tror hon är nöjd över att vara hemma och slippa tre gloende katter, hehe. Jag funderar på att ta mig till Willys och handla men det är inte direkt lockande att gå ut i - 21 grader.
Men jag får väl försöka ta cykeln så det inte blir så tungt att bära.


Tenoren

Ciao

Hej igen.

Sitter på tåget i Mjölby och ska åka upp till Borlänge nu. Jag tror vi har väntat in ett annat tåg för vi skulle ha åkt för tio minuter sen. Jag är då uppe vid sex tror jag.

I helgen så jag hunnit med att träffa mina vänner på en filmkväll hos Tessan. Jag och Tessan åkte även lite skridskor igår men jag kom på då varför jag inte åker. Min fot höll på att dö, hehe. Jag har även tittat på film och bakat bröd med pappa och spelat med mamma. Kelat med katterna också förstås.
Tequila var lite hängig igår, jag vet inte varför men jag hoppas det är bättre idag. Lite svårt att se nu för jag väckte henne när jag skulle lägga i henne i transportburen.

Vi hörs sen!
Gissa vart jag är?
Jo, hemma i lilla Normlösa!

Jag tänkte överraska mamma med att komma hem och jag tror hon blev det. Gav henne två askar choklad för att pigga upp henne och vid lunch bakade jag scones så vi åt det med ost och vindruvor och drack kaffe. Mysigt.

Är extra snäll och städar lite med..
Här i Östergötland är det faktiskt rätt mycket snö, mer än det brukar. Katterna gillar inte det utan stannar hellre inne och det resulterar i understimulerade kissemissar. De tyckte jag var jättesnäll som tog hem mat åt dem igår men taskigt av mig att lägga det i ett akvarium så de inte fick tag på det. Jag sa åt dem att Tequila inte ska ätas men de lyssnar inte så Frasse ligger på locket och stirrar och Wilma sitter i fönstret. Jag ska visa er kort på det sen.

Nej, fortsätta städa. Hejdå!