Jag älskar känslan när man tränat och duschat och efteråt är alldeles mör i kroppen och kan lägga sig i sängen och läsa en bra bok eller titta på en film. Men för min del så blir det att istället för att läsa en bok, läsa Industriell marknadsföringspapper istället. Snaaaark...

Bjuder på några bilder från Borlänge marknad:

 

 

 Ciao!
Nä, nu är dagens pluggande klart tycker jag. Och grym träningsvärk har jag med, yogan jag körde förut hjälpte inte. Hm, man kanske skulle orka ta en promenad innan frukost imorgon. Det skulle vara skönt.

Tänkte bjuda på lite mer bilder på Gizmo. Hela mitt hjärta smälter när jag tittar på bilderna, han är för söt för sitt eget bästa. Han är inte riktigt på topp idag så jag funderar på om han har ont i magen. Lilla fisen...


Vadå, det här är ju inte så svårt? Kan till och med läsa upp och ner!


Nä, man blir ju trött av att plugga...

Hallå där mitt i natten, nästan.

Här sitter jag med mitt vaniljljus tänt och dricker the med smak av skogsbär och pluggar till min tenta på fredag. Jag känner hur ögonen blir allt tyngre och tyngre så jag funderar på att sova. Imorgon ska jag träffa Karolina vid elva för att köpa färg och sen vid kvart i två ska jag och några andra ur klassen presentera oss för GD/GT ettorna som deras faddrar. Vi ska bli tilldelade några stycket per person. Blir spännande.

Idag har jag inte gjort så mycket utan hade föreläsning vid tre och när jag kom hem tränade jag en stund och åt lite mat. Sen så har jag pluggat någon timme med Gizmo som hjälp.

Bjuder på en fin, fin bild på Gizmo när han hjälpte mig med duggan:Kan man bli sötare?

Nej, sova ska jag göra.
Hörs!