Hopp, hemma igen.
Jag fick köra från Linköping och det gick okej.
Idag kommer det inte hända så mycket utan det blir en lugn dag.Ciao
Lördag.
Melodifestival.

Så är det. Idag ska jag antagligen åka in med pappa till Linköping och jag ska tydligen köra. Jag kommer dö, allvarligt. Eller krocka med någon men jag ska försöka tänka positivt.

Inatt hade jag lite svårt att sova eftersom Frasse tog upp nästan hela nederdelen av sängen och jag hade ingenstans att ha mina ben.


Och jag tror att jag puttade ner Pelle från sängen två gånger också. Eller så drömde jag det. Jag vet inte.

Ha en bra lördag!
Andra boken av Stieg Larsson och Millenium triologin. Lisbeth Salander har fått tag på en stor summa pengar och är nu ekonomiskt oberoende för första gången i sitt liv. När hon återvänder till Sverige efter en tid utomlands märker hon hur ensamt hennes liv är. Ingen familj och inga vänner.

På Millenium redaktionen kommer journalisten Dag Svensson och hans sambo över ett hett nyhetsstoff. Mikael Blomkvist anställer Dag Svensson som kommit över en nyhet som innebär en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som peckas ut i traffickinghärvan har höga positioner i samhället.

När Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman blir brutalt mördade riktas misstankarna mot Lisbeth Salander och hennes mörka förflutna börjar göra sig påminda. Lisbeth bestämmer sig då att göra upp med sitt förflutna en gång för alla och hon och Mikael Blomkvists vägar korsas igen.Boken är spännande och hela tiden händer saker så den som läsar har svårt att lägga ifrån sig boken.