Påväg in igen efter jag fotade de förgående bilderna så såg jag att Gizmo satt i ett fönster och passade på att fota honom. Tyckte bilderna blev helt okej även om de är fotade genom ett fönster.Den sista bilden är nog min favoritbild på Gizmo, kanske man skulle beställa en förstoring och rama in?
Hela gårdagens väder var mulen och trist så när solen kikade fram idag sent på eftermiddagen så passade jag på att fota lite.Fotade för en gångs skull med mitt 55-200 mm objektiv men funderar på om jag skulle sälja det. Använder det så sällan och idag var nog första gången jag använde det på ett år iallafall. Aja, vi får se.
Har precis provat min glassmaskin jag fick av mamma i julklapp och jag gjorde yoghurtglass med hallonsmak som blev god, lite söt dock.Nu funderar jag på att stänga ner datorerna för dagen och sätta mig i soffan och läsa ur Konungens återkomst, sista delen av Sagan om ringen. Köpte böckerna i maj men har inte kommit igenom dem än. Inga lättlästa böcker direkt så det tar sin tid.

Sov så gott sen.