Är man tråkig om man väljer att stanna hemma och skriva på en uppsats istället för att följa med på 10-kamp i Falun?

Förmodligen.
Men vi fick lite mer att göra idag och jag vill verkligen ha mina böcker nu.

Idag har jag även beställt internet från Bahnhof för jag har använt upp mitt mobila bredband från Tele2. På bara en vecka så är 5 GB använt och det tycker jag är konstigt. Enligt försäljaren så skulle det inte gå att använda så mycket på en månad. Blir så trött. Jag ville ju inte ens ha Tele2...

Godnatt på er
Hej!
Hoppas ni har haft en skön helg.

Som jag skrev i det andra inlägget så ägnade jag lördagen åt att tvätta och städa. Idag så har jag varit i Kupolen. Frågade Elin om hon ville hänga på så vi har varit där några timmar. Hittade inga skor som jag tänkte köpa utan det blev en tunika och ett par leggins istället.
Vi var även en sväng på Ica och vi hittade chokladpudding som båda köpte:P
Man måste ju ha något smaskigt att äta nu ikväll.

Imorgon så har vi en föreläsning i grafisk grundkurs vid tio till tolv och sen en lååång föreläsning i KGS som jag förkortat det till ( jag menar, vem orkar säga Kommunikation och gruppdynamik i systemutvecklingprojekt varje gång?) och vara från ett till fem, alltså fyra timmar, puh!

Efter det så ska vi till Falun för att ha 10-kamp. Det blir nog kul.
Jag måste komma ihåg att ha med den stora kameran den här gången så jag får några bilder. Jag har varit väldigt dålig med det. Måste skärpa mig!

Nu ska jag titta på film och äta chokladpudding.
Ciao!

Nathalie, Dessi och Pernilla


Kårkväll


Kårkväll

Har precis ätit lite tacos. Tänkte fira lite att det är helg.
Jag har bara haft en föreläsning idag på tre timmar så dagen har varit ganska lugn. Efter föreläsninge så följde jag med Nathalie till Willy:s för att handla. Annars så har jag skrivit klart uppsatsen och skickat den till inlämning.

Imorgon ska det städas och tvättas. Jag måste tvätta mina handukar för de luddar så in i norden.
Har ingenting intressant att skriva om men ha det så bra!