Nu ska vi se om det här fungerar. Pågrund av stormen (tror jag iallafall) så har vårt internet inte fungerat som det ska. Det är väääääldigt segt och kopplar ur sig hela tiden. Jag har problem med att få täckning på min mobil med så det kanske är problem med Telenor? Eftersom både vårt internet och min mobil är via Telenor.

Jag har försökt lägga upp bilder från min julhelg i flera dagar men det vill inte fungera. Men det kommer komma bilder när internetet har fixat sig ordentligt.


Trevlig måndag på er!

Idag känner jag mig på väldigt bra humör faktiskt. Gick och la mig vid nio igår för att vakna i bra tid idag men vaknade ändå vid halv elva. Så det blev många timmars sömn inatt. Skönt det!

Just nu väntar jag på att klockan ska bli halv tre för då ska jag åka in till skolan och ha en naturkunskapslektion. När jag kommer hem sen ska jag försöka ta tag i att städa garderoben och sortera lite. Fick ju en byrå i födelsedagspresent av pappa eftersom mina kläder inte fick plats i garderoben jag har nu och resan till London gjorde det inte mycket bättre.