Sådär.
Så var man äntligen hemma i lilla Normlösa. Det kommer bli så skönt att få ledigt från skolan några dagar.
Imorgon ska det handlas mat med pappa och så ska jag träffa Jenny! Jag ska fota henne så jag måste klura ut några ställen här som skulle passa som miljö.

Vi hörs!
Ännu en tidig morgon.
Idag har vi sista redovisningen innan påsk och vi ska visa upp foton till ett omslag av FORM magasinet. Jag har två och vet inte vilken jag ska använda så då är det bra att de andra ska titta så får de bestämma. När vi har redovisningar såhär så sitter vi i mindre grupper, vi är kanske 12 stycken och så ger man feedback. Brukar vara bra.

Vid tolv idag så åker mitt tåg hem till Östergötland. Det ska verkligen bli skönt att komma hem nu. Gosa med kissemissarna.

Vi hörs senare!
Nu har jag kommit hem igen från Malin där vi var några som spelade lite Wii.
Jag vart inte klar med min redesign så imorgon efter körlektionen lär jag få gå tillbaka till högskolan för att göra klar den och skriva ut.

Jag vart jättenöjd med håret och imorgon ska jag slänga in både före och efter bild på det. Imorgon är det också den näst sista redovisningen innan det är dags för mig att ta påsklov. Vi har vår sista på onsdag och jag åker även hem då. Det ska verkligen bli skönt att komma hem.

Nej, nu ska jag träna lite till redovisningen imorgon och sen sova.
Sov så gott!