Nu är vi hemma igen och ska snart sussa sängen. Jag måste bara läsa ett engelska häfta innan för vi har nationellt prov i engelska B imorgon.

Intervjun gick bra, fick ett samtal från dem när vi väntade med tyskarna och jag har gått vidare till observation så nästa torsdag ska jag följa med en av deras försäljare under en dag och observera. I slutet kommer en sista intervju.
När jag kom dit fick jag fylla i en blankett med lite frågor och sen pratade jag och en till tjej från Linköping med VD:n. Han berättade lite om vad företaget gjorde och ställde lite frågor.

Efter inkvarteringen av tyskarna åkte vi in till Skänninge och åt pizza innan vi åkte hem igen och nu har de lagt sig tror jag.

Godnatt!
Om lite mindre än två timmar ska jag vara inne i Linköping för intervjun och om lite mer än fyra timmar anländer tyskarna till skolan.

Tessan var med mig hem en stund för att göra i ordning lite. Både hon och hennes tysk ska bo hos mig under veckan. Det ska bli skoj.

Ciao!
I fredags omkom en väns pappa i en bilolycka.
Jag kände honom och att veta att han inte finns i livet längre är en läskig känsla. Att en man träffat och pratat med inte längre lever. Jag kan inte förstå hur min vän känner sig och jag är så himla ledsen för hennes skull.

Rest in peace