Titta vad jag hittade i trädgården förra veckan:

 
Hallå.

Visst har jag en superbra uppdatering på bloggen? ......not.

Har egentligen bara inget sug att blogga direkt men jag kan ju försöka bli lite bättre än att skriva ett inlägg i veckan? Iallafall så har jag förra veckan börjat med att göra annonser till min grannes företag, jag hade också en tjejkväll i fredags som var riktigt trevlig och idag har jag skjutsat mamma till och från sjukhuset i Motala och ska snart sova hade jag tänkt. Har sovit lite dåligt i helgen och det börjar ta ut sin rätt nu känner jag.

Imorgon hade jag tänkt jobba lite och kanske röra på mig lite. Får hoppas att solen skiner imorgon också. Åh, just det, tänkte visa ett par foton jag tog i veckan!

Stay tuned!
Vad underbart det var att få vakna upp till en sol och vårvärme idag! Åt lite frukost och gick ut på en timmes promenad. Förutom att det blåste riktigt mycket på vissa ställen så var det varmt och skönt att vara ute i solen.

Inte så mycket snö kvar nu och det är ganska skönt faktiskt. Jag gillar vintern och snö men nu längtar jag till våren med de fina blåsipporna, knoppar på träden och årets första grillning!