Det blev aldrig någon PPP för mig igår, vaknade med en huvudvärk som höll i sig under hela dagen. Som grädde på moset slutade mobilen fungera och när den började fungera så dog internet. Nu fungerar båda och tydligen hade det hänt samma sak för Victoria som bor några dörrar från mig.

Idag blir det en riktig storstädning och rensning för hemfärden. Så det ska bli skönt att få det fint här igen.
Just nu sitter jag och äter lite frukost och lyssnar på fågelkvitter. Solen skiner och det är härligt!

Hoppas ni har det bra!
Äntligen ledigt!
Nu har jag kommit hem från den sista tentan för terminen. Den gick väl inget vidare utan jag kommer säkert får skriva omtenta den 20:e augusti men vad gör det? Jag är glad ändå för nu har jag ledigt i tre månader, ungefär tre månader iallafall. Jag fick också reda på att jag får en 4:a i slutbetyg i kursen Design 1 så jag är superglad!
Väger upp misslyckandet med tentan, hehe.

Nu resten av dagen ser ut som att jag ska hjälpa Karolina att flytta det sista till hennes nya lägenhet. Sen ska vi och Pernilla gå och titta på Prince of Persia på bio. Imorgon är det PPP hela dagen och sen står städning och packning på schemat för söndag och måndag. På tisdag vid åtta eller nio är det dags att åka ner till fina Östergötland.
Inte helt fel.Ha en underbar dag!
Onsdag och jag har varit ett par timmar på Kupolen med Nathalie och spenderat pengar. Har köpt en jättefin klänning jag funderar på att ha på mig på lördag på PPP festen, alltså sista kårkvällen.
Solen skiner ute men det är inte jättevarmt utan det ligger väl på en 14 grader. Det blåser lite småkyligt. Snart ska jag träffa Karolina för att plugga på balkongen i hennes nya lägenhten. Så jag ska ta och packa ner en filt, boken, anteckningar och lite vatten. Hoppas hon har eftermiddagssol på balkongen så det inte blir kallt.


Hehe, från en fotografering.

Ciao!