Som vanligt så fastnade jag på Spotify när jag hade tänkt börja röja i mitt rum men nu så!
Nu ska jag ta tag i det. Och vad som kommer ur högtalarna är faktiskt City & Colour som jag fastnade för sista tiden jag bodde i Borlänge. Deras musik är helt olik den musik jag annars lyssnar på (rockmusik då) så ibland är det skönt att byta lite och City & Colours musik är perfekt som bakgrundsmusik när man läser eller som jag ska göra nu, städa. Speciellt en mulen dag som denna.

Väldigt speciell musik men jag gillar det.
Onsdag.

Känner mig faktiskt väldigt produktiv idag.
Vid nio var jag på komvux och hade lektion, kom hem vid halv elva och gick ut på en promenad och har nu precis stretchat igenom kroppen, vilket behövdes. Nu ska jag fixa något att äta till lunch. Blir nog något med ägg för det är jag sugen på.Måndag.

Idag började jag som sagt att läsa Naturkunskap B på komvux och hade min första lektion redan i eftermiddags. Svårt att säga hur kursen är då vi bara gick igenom mål med kursen men det första vi fick göra var att skriva om vad verkligheten var för oss, alltså vad man själv tycker är verklighet. Och det var faktiskt ingen lätt fråga att svara på, vad är verkligheten egentligen?

När jag kom hem gick jag ut på en promenad i en timme för att försöka få bort träningsvärken jag har i låren. Tränade på mitt Wii igårkväll och har sådan sjuk träningsvärk men nu är det värre. Hoppas det känns bättre imorgon då jag ska köra ett träningspass igen.

Tänkte visa lite bilder jag fotat med min Ipod jag köpte i början av augusti:


(Lite brödbakning)


(Kräftskiva hos mamma)


(Snart höst?)


(Muffinsbakning)


(Vy från promenaden idag)