Tänkte slänga upp några bilder jag fotade med mobilen i helgen, eller ja i fredags och idag.


Bra start på påskhelgen med snö och kyla.

Innan helgen fick jag påskpynta inne i restaurangen och jag fick många komplimanger av gästerna så något bra gjorde jag, hehe. Sen idag hade jag det stora nöjet att räkna och sortera alla champagneglasen. Riktigt terapiarbete!
Glad Påsk på er!
Hoppas ni alla har ätit god mat och massor med godis.
Jag har lyxen att vara ledig idag och dagen har jag tillbringat med mamma, Åke och hans son Henrik med familj. Riktigt trevligt och väldigt god mat! Men nu sitter jag hemma med en kelsjuk Gizmo i knät och funderar på vad jag skulle orka göra. Känner mig ganska trött och har egentligen ingen ork att göra något speciellt men jag kanske skulle slänga mig i sängen och titta på en film eller något.

Imorgon och tre dagar framåt är det jobb och sen har jag två lediga dagar att se fram emot.
Tänkte slänga upp tre foton jag tog i tisdags  då det var vår. För nuvarande skulle det kunna vara vinter fortfarande eftersom det snöade mycket igår men det mesta har ju smält idag.

Skulle behöva få en spark i rumpan med fotandet. Måste börja fota mer vardagsbilder, eller börja fota mer överhuvudtaget, hehe.
Hej på er.

Den här veckan har jag fått börja jobba heltid, en månad tidigare än det först var tänkt så den nästan obefintliga uppdateringen på den här bloggen kommer alltså nästan bli ännu sämre nu, hehe.

Jag har jobbat två kortare pass två dagar i sträck nu och jag är lika trött som om jag jobbat en vecka i sträck...jisses. Får ta och tuffa till mig lite.