Hej hej

Fasiken vad skönt det är ute idag! Solen skiner, fåglarna kvittrar, det blåser inte storm och man kan ha ytterdörren öppen och då är Molly en lycklig katt.

Jag gick faktiskt upp redan vid åtta idag och var först ute på en promenad innan jag tog tag i att tvätta lite fönster. Så nu ser man ut igen, hehe.

Har inte så mycket att skriva utan jag visar istället en bild jag tog när jag var ute och en liten filmsnutt där man hör underbart fågelkvitter.

Ha en underbar dag allesammans!
Hallå.

Nu undrar ni väll ändå om jag inte blivit sjuk? TVÅ inlägg under två dagar!? Jisses.
Tänkte egentligen bara slänga in ett hej och en bild på mig från igår.

Idag gick jag faktiskt upp vid tio redan och har hunnit äta frukost, duschat, sminkat mig, målat naglarna och försökt starta datorn fem gånger. Tror den håller på att ge med sig nu.
Annars idag har jag tänkt jobba lite och sen i eftermiddag åka in till Skänninge och hämta Ralph.Nej, lite kaffe kanske för att piggna till?
Hej på er.

Hur härligt är det egentligen inte när det börjar mörkna ute vid den här tiden? Och solen har varit framme hela dagen också. Jag och pappa var iväg till Skänninge för att lämna in Ralph på verkstaden så han går igenom besiktningen och sen var vi i Mjölby för att slänga lite grejer på återvinningen.

Om ni kommer in på bloggen nån gång i framtiden och den är lösenordsskyddad så är det därför jag gör om designen. Ska ta och försöka få det gjort snart. Men bara så ni vet.

Gizmo idag: