Kom hem från Orsa för några timmar sen och det är väldigt skönt att få sova i sin egen säng igen.
Tänkte bara skriva lite om det. Vill ni se bilder och vad jag gjorde så kan ni gå in på www.ciwan.bilddagboken.se

Godnatt!
Sådär, då var min ända lediga dag den här veckan slut för imorgon åker jag och ca 30 andra elever på min skola till Orsa Grönklitt.
Samling vid parkeringen var kvart i nio och nio åker bussen.
Jag ser fram emot det lite ändå och jag tror det blir roligare än jag föreställer mig men jag kommer vara trött och utsliten när jag kommer hem på torsdag, med väckning alla dagar 07.00 och flera timmars skidåkning som jag inte är van vid.
Jag ska försöka ta en massa bilder och så.

Idag har jag packat den mesta av tiden. Annars har jag tittat på två filmer, "Beowolf" och "Trollkarlens lärling". Båda var ganska bra.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp vid kvart över sju imorgon.

Ha det bra och syns om fem dagar!
Äntligen är det helg, även om jag bara har en dag för på söndag åker vi till Orsa Grönklitt. Jag tror vi åker vi nio på morgonen.
Idag var pappa och jag på Intersport i Linköping för att köpa lite kläder och så. Sen åt vi på en pizzeria och åkte sen hem. Nu är jag trött och vill sova ut länge.

Annars så var det en skoldag mellan 08.00-14.00. Vi hade Information och Layout först på morgonen och jag hann nästan göra klart alla uppgifter i boken. I slutet var det några uppgifter som inte liknade de uppgifter vi gjor förut så jag frågade Tila och Jenny och de gjorde dem när de var klara och då hade Hans sagt att de inte skulle göra dem och när jag frågar så ska vi göra dem.
Orättvist tycker jag..
Sen hade vi småföretagande B och vi gjorde lite med UF-företagen.
Turism var det sen och vi stämde av allt med Orsa.
Efter lunchen var det dubbeltimme i samhäll och vi försökte hitta information om valsystemet i Storbritannien men det finns väldigt lite infomation om det. Vi fick en uppgift att jämföra de svenska, brittiska och amerikanska valsystemen och se nackdelar, fördelar o.s.v.

Jag letade även upp vår lärare som hade hand om de nationella proven och fick reda på att jag hade klarat provet med ett G i betyg.
Underbart!

Godnatt!