Hej på er.

Dålig uppdatering jag vet men har inte hunnit skriva något, fullt upp helt enkelt. Min jul har varit lika bra som alltid och det bjöds på god mat och fina julklappar. Fick en tvättkorg, minneskort till kameran, glasskålar, fårskinnsmatta eller vad det heter, en gosedjursråtta som ska föreställa Tequila (vilket Gizmo gillade att bita på), påslakan, yoga dvd, godis, en låda med konserver till mig och Gizmo (hehehe), en plåt till ugnen och en trähängare man hänger över dörren.
Lyckad jul!Igår var jag inne i Linköping på Ikanohuset och där blev det lite presenter till julklappsspelet som vi ska spela hos Jenny imorgon, sen köpte jag mjukisbyxor och en flanellskjorta till mig och en bok som ska läsas.

Just nu hålls det på och lagas mat och jag ska försöka få lite skolarbete gjort. Imorgon ska jag till Jenny och fira hennes födelsedag.

Ciao!
Veckans (förra veckan då jag inte hunnit lägga in bilder) är närhet och då fick Gizmo vara med en gång till.

Veckans (för två veckor sedan, eftersom jag inte hunnit lägga in biler) är längtan och den veckan var längtan efter att komma hem och få umgås med familjen och kissekatterna hemma.