Östergötland.

Underbara landskap med grönt gräs och knoppar på träden. Helt underbart att vara hemma igen. Pappa hämtade mig på stationen igår och jag fick provköra min bil för första gången. Jag fullkomligt älskar den! Det gör inget att den är över 20 år gammal. Det är charmigt. Lite oförutsägbar är den för ibland ligger den på normalt varvtal när bilen går på tomgång och ibland ligger den alldeles för högt så man får försöka anpassa hur mycket gas man ska ha. Och igår när jag och Jerry var ute en sväng så kunde jag helt plötsligt inte få i en växel. Tur att vi var på en parkering, hehe. Men på hemvägen fungerade den utmärkt.

Idag körde jag mamma till Mjölby fram och tillbaka vilket gick bra. Jag blev godkänd av henne, hehe. Sen så körde jag själv in till City Gross och handlade. Det gick strålande! Jag har kört mammas bil idag och de lutar åt att det är den jag ska köra till Jenny sen. Vi får se. Vid fem åker jag till Skänninge för att träffa vännerna och fira Valborg. Det ska bli kul!

Ciao!
Förlåt att det har varit lite dött här men jag har legat i sängen med feber i två dagar. Jag har absolut inte orkat göra någonting utan tittat på TV och sovit. Nu är febern borta och jag sitter i skolan och gör sista-minuten arbete till redovisningen nu vid tre.
I måndags då febern började så var jag och fotade Karolina vid Högskolan till omslaget vi ska redovisa idag och jag är nöjd över resultatet. Jag var också och hämtade ut mitt körkort så nu har jag officiellt körkort. Jag blev till och med nöjd över fotot. Inte ofta det händer.
Imorgon ska jag åka hem till Östergötland för att hämta min bil som jag köpt av min farbror. Jag ska också fira Valborg i Skänninge med vännerna. På söndag kör jag tillbaka till Borlänge med Karolina och det ska bli kul.
Omslagsbilden

Aja, till redovisningen sen hem och städa (diska!) och packa.
Ciao
Godmorgon!
Vi gick från kåren vid halv två. Det var inte alls mycket folk, lite synd. Men innan kåren var kul med Karolina då vi lyssnade på bra musik medan hon sminkade mig. Sen åt vi lite kex med ost och hon provade att blanda en drink med hallon och jisses vad god den blev!

Om ca halvtimme ska jag ner till Jaxrondellen för att åka buss mot Falun. Vi har ju utställningen Ocensuerat som vi har ställt ut två projekt på. Man är tvungen att besöka den en gång under helgen och vi ska åka snart. Kanske blir det även shopping i Falun, vi får se.

Ha det bäst!