I sommar har det ju inte blivit mycket skrivet från min sida men jag har jobbat som en tok hela sommaren. Det har blivit nästan 6 dagar i veckan, 10 timmar om dagen. Speciellt i juli där jag jobbade totalt 232 timmar.
Men nu har jag gått ner betydligt i tid och jobbar ungefär en gång i veckan. Men jag har ju skolan också som har kommit lite i andrahand och jag ska snart börja skriva på en rapport. Måste bara hitta någonting som heter ork till att börja. Nästa vecka har vi höstlov från skolan och jag jobbar bara en dag så lite ska jag väl få gjort.

Tänkte visa lite bilder från i torsdags då en klasskamrat från naturkunskapen kom över och vi gick på en liten fotopromenad. Tyvärr var ju vädret ganska kasst men lite blev fotat.

Nu ska snart Ida gå och lägga sig men tänkte först visa några foton jag tog imorse när solen gick upp över Sommen och dimman svepte över vattnet. Jag var påväg till jobbet för att ha frukosten och var tvungen att stanna för att fota denna vackra natur. Helt sagolikt vackert var det att åka brevid sjön denna morgon.Jag var verkligen
jättetrött när jag körde hem från jobbet och kände när jag kom hem att jag var tvungen att göra något så jag klädde mig i träningskläderna och var ute en timme och joggade/gick. Det var riktigt skönt och jag hade inte så dålig kondition som jag trodde så det kändes skönt. Nu när jag har gått ner 10 kilo så kan jag börja med att jogga några gången i veckan. Tror jag skulle må bra av det.
Jag är så trött på människor som skiter i vad de har lovat och inte bryr sig om ifall de sätter andra människor i skiten. Jag är så trött på människor som envisas med att köra upp deras bil i arslet på min för att jag råkar köra med en laglig hastighet och jag är även trött på de som slår på helljusen precis framför mig så jag blir bländad och jag blir jävligt trött på de människor som inte verkar veta vad en blinkers är eller hur man använder dem. Och jag blir trött på de människor som står efter en när man packar i sina varor i mataffären och säger att man ska skynda på sig.

Varför ska det vara så svårt att vara trevlig och ödmjuk mot andra? Hur mycket mer tid tar det än att vara otrevlig och skita i följderna på ens handlingar?


AHHHH, nu ska jag städa av mig min frustration.