Nu är det inte långt till jul och snart så ska det handlas julklappar till familj och vänner. Första advent idag och min familj har firat mig. Jag fyller ju år på onsdag och då är jag uppe i Borlänge så idag har jag fått lite presenter. Jag fick pengar, en parfym, en väckarklocka (hehe), handduk, ljuslykta, mugg. Och mina vänner kom över i fredags och då fick jag massa fint av dem så tack så jättemycket alla för presenterna! Men den allra bästa presenten av dem alla var att Frasse åt räkor nu imorse. Jag blev varm i hjärtat när jag såg honom.

Nu ska jag spela sims tror jag för det var ett tag sedan.
Ciao!
Nu är jag vaken efter att ha sovit hemma. Det första jag möttes av när jag kom igår var att pappa var hos veterinären med Frasse. Han har ett stort sår bak på tungan mot gommen och kan inte äta eller dricka för att det gör så ont. Min lilla skruttfrass. Han måste bli bättre. Om han inte klarar sig vet jag inte vad jag gör. Det räcker nu med dödsfall, det räckte innan allt började.

Godmorgon.

Jag gick upp vid åtta för att börja tvätta lite grejer som ska med hem idag, sent jag vet men tvättmaskinen var upptagen i onsdags och igår var jag knappt hemma. Jag börjar vid tio idag så jag har hunnit plocka i ordning lite och ska precis äta lite frukost.


Vi hörs sen!