Så fick man tillbaka nästan hela biologitentan igår, man var tvungen att bli godkänd på alla tre delarna för att bli godkänd på hela tentan och ekologidelen gick bra medans genetiken var jag tre poäng ifrån godkänd. Miljödelen har vi inte fått tillbaka än men förhoppningsvis snart. Men näst, nästa helg får jag iallafall skriva omtenta på genetikdelen, skönt att inte behöva göra om hela tentan iallafall.
 
Igår fyllde finaste mamma år och imorgon ska jag och min vän Pontus åka till henne och Åke för lite julbak och födelsedagsfirande och det ser jag fram emot. Skönt att få komma iväg lite och få lite paus från studerandet.
 
Bye!
Så var det slut på helgen och dags för en ny skolvecka igen.
Veckorna bara flyger iväg här! Det känns som det inte alls var längesen jag började på universitetet och nu har det redan gått nästan tre månader. Lite läskigt att tiden flyger iväg här.
 
Redan klockan åtta var jag på kemiföreläsning idag och slutade för dagen vid tio. Om jag trodde att jag skulle slippa matte i kemi så hade jag fel där med. Nu ska vi börja räkna ut massan för kemiska föreningar. Efter kemin så var jag iväg till gymmet en stund innan jag tog bussen hem till lilla Mönsterås och har tills nu suttit och läst fysik och löst uppgifter. Lade upp en bild på Instagram på mina fina teckningskunskaper, det kanske var bra att jag hoppade av Grafisk Designprogrammet jag gick i Borlänge, hehe.
 
Nej, om jag skulle ta och göra några uppgifter till så jag kan ta kväll sen.
Bye!
Jag gick igenom lite bilder idag och hittade foton från när Gizmo var en liten kattunge och den här är tagen dagen efter jag hämtat honom. Tänk så lite jag visste då hur han skulle bli, hehe.