Ah, hemma från Rix FM Festivalen i Linköping och jag är helt slut i benen. Vi kom dit vid halv sju för att få bra ståplatser vid scenen och vi stod ganska bra och det slutade vid halv tio så vi stod i 3 timmar utan att sitta ned. Usch, det gillade inte mina ben. Artisterna som kom var Brolle, Amy Diamond, Patrik Isaksson, Rongedal och Takida. Vet inte om jag har glömt någon. Jag tog en massa bilder men nu är jag för trött för att sortera och kolla för nu ska jag sova. Filmade lite också men jag tror inte det blev så bra. Det som var lite tråkigt var att folk knuffades och många var ganska fulla. En spillde sprit över mina ben, mysigt...

När Takida kom så vart folk galna och jag skrek på några killar som bara puttade iväg oss för att stå där vi stod. Inte speciellt snällt.
Men,men...

Nu ska jag sova.

Godnatt!
Sega dag.
Hade bara information och layout B idag och där gjorde vi inte så mycket. Sen har vi bara lämnat in papprena för projektarbetet vi ska ha i trean, det blir tyskland.

Nu ska vi snart gå ner till centrum för att ta bussen till Mantorp och där ska Tessan och jag fynda på Lindex eftersom det är 40-70% rea för de ska stänga butiken.
Hoppas jag hittar något fint.

Ciao!
Jerry och jag var och badade förut och det var lite småkyligt, alla mina muskler domnade bort så jag hade lite problem att komma upp. Efter det åt vi lite daimglass som pappa hade köpt hem.
Nu har jag också redigerat klart alla bilder från igår, skönt.

En bild på mig som Johanna har tagit, inte världens seriösaste:Fotograferad av mig


Fotograferad av mig

Nu ska jag städa lite och äta.

Ciao!