Hallå hallå.

Satan så varmt det ska vara ute!
Här i Borlänge ligger nog temperaturen på en 25 grader och luften är kvav.

Peace & Love festivalen drog igång igår, jag var aldrig inne på festivalområdet, bara utanför och idag är andra dagen och mitt första jobbpass. Jag börjar halv tolv ikväll och slutar halv nio imorgon. Ska bli spännade!
Festivalen drar igång klockan sex ikväll och jag ska ta mig in för att titta runt så jag hittar dit jag ska.

Hörs!
Trevlig Midsommar på er alla!
Vädret är ju lite...växlande men vi håller tummarna för att solen letar sig ur molnen, eller hur?
Oj, oj idag har jag lite träningsvärk efter hopmontering av Ikeamöbler från igår, biltvättning och målning av skohylla. Kunde inte sova så mycket inatt för det kändes som växtvärk i benen, rikitgt irriterande.

Jag städade och tvättade pappas bil igår för jag ska ta den upp till Borlänge imorgon för tydligen litar inte pappa på min bil. Den kan vara lite oberäknelig ibland, hehe.
Karolina kommer försten hit ner nu vid två för att fira midsommar med mig, rikitgt kul!

Ja, och imorgon åker vi tillbaka till Borlänge eftersom vi båda ska jobba som funktionärer på Peace and Love festivalen.Ha en bra dag!
Ja, Karolina färgade ju håret på mig i fredags till mahogny, alltså lite rödare. Det var riktigt rött och fint den första dagen sen nu så har nästan allt det röda gått ur. Jag tog lite självporträtt när jag kom hem i lördags men fotona visar inte det röda utan ni får låtsas att det är lite rödare än fotot visar.Börjar få lite längre hår igen, funderar på att klippa mig men det kanske är bättre att vänta tills sommaren är slut eftersom håret slits så dant när det är sol. Vi får se.

Idag har jag varit duktig och städad mitt rum, tvättat och klippt gräsmattan. Senare ska jag åka till Däckservicen här i Normlösa för att byta till nya och fina däck på Ralph (min bil) så jag inte behöver vara nervös när jag kör i regn.

Hörs!